Practicum Master

L’IES Vicent Andrés Estellés participa com a centre col.laborador de la Universitat de València en la titulació de MÀSTER UNIVERSITARI EN PROFESSOR/A D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA. La Coordinadora del Pràcticum al nostre centre és la professora Amaya Sapena.

Des de la primera convocatoria del MÀSTER, el curs acadèmic 2009-2010, el nostre centre actua com a CENTRE PRÀCTICUM on els estudiants-graduats de diferents especialitats poden desenvolupar la “fase pràctica” sota la tutoria del professor/a de la matèria corresponent.

Tenim, doncs, nou cursos acadèmics d´experiència en la formació de futurs professors i professores. La nostra reflexió com equip de treball i les aportacions dels estudiants de les edicions anteriors del Màster, ens donen les eines per a millorar el nostre treball i continuar, amb il.lusio, durant el present curs 2017-2018.

Des d’ací donem la benvinguda als que prompte estaran amb nosaltres. Suggerim que es posen en contacte amb el professorat del centre de la seuaespecialitat, per a la qual cosa donem a continuació el llistat dels professors tutors en l´institut i la seua direcció de correu electrónic:

NOM COGNOMS Correu electrónic ESPECIALITAT
 AMAYA  SAPENA ESCRIVÁ   amayasapena@vicentandresestelles.org  Francés
 AMPARO  CARBONELL NÁCHER   amparocarbonell@vicentandresestelles.org  Dibuix
 MONTSERRAT  COMPANY MOLINA   montsecompany@vicentandresestelles.org  Anglés
 FEDERICO  ESCAMILLA FERNÁNDEZ   federicoescamilla@vicentandresestelles.org  Matemàtiques
 ALBERTO  LÓPEZ GARCÍA   albertolopez@vicentandresestelles.org  Física i Química
 AMPARO  MUÑOZ FERRIOL   amparomunoz@vicentandresestelles.org  Filosofia
 MARÍA AMPARO  PRATS BENAVENT   amparoprats@vicentandresestelles.org  Anglés
 AMPARO  SÁIZ SAPENA   amparosaiz@vicentandresestelles.org  Matemàtiques

 US ESPEREM !!!