Diumenge 14 d’abril concloguérem el projecte didàctic “Dansem“. Impulsat per l’Institut Valencià de Cultura“, el seu objectiu és acostar els joves la dansa. Al voltant de cent alumnes dels IES Vicent Andrés Estellés i Comarcal de Burjassot, guiats pels coreògrafs Idoya Rossi i Ramón Baeza, van pujar a l’escenari per a mostrar el seu treball. Estigueren fenomenalment acompanyats per la banda jovenil Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí que va interpretar la música en directe.

Alumnat, professorat i famílies quedaren molts satisfets amb el resultat final. La creació coreogràfica es va generar, al llarg de dos mesos i mig, en les classes d’Educació Física a partir de moviments proposats per l’alumnat.

Fotografía: Óscar Ginés. 1r de Batxillerat d’Arts de l’IES Vicent Andrés Estellés.

2081total visits,38visits today