Crònica de Jorge Cano Cortina, de 1r ESO A:

Dimecres 13 de març va ser l’entrega dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic en Educació Primària del curs 2017-2018. Va començar a les 16:30, però ens havien fet estar allí a les 15:30 h per arreplegar el diploma i anar cadascú al nostre seient.

Les famílies es posaven a la part de la dreta, estaven molt orgulloses, i els premiats, amb uns pocs de nervis, a l’esquerra.

El primer que vam fer va ser escoltar els discursos que havien preparat dos premiats i els càrrecs de l’administració educativa que hi havia a la sala. Quan van acabar, van anar cridant els premiats per ordre de cognoms i ens anaren fent fotos en grups.

A continuació vam veure una actuació d’uns xiquets de 4t d’ESO i 1r de batxillerat. Va ser una actuació de música moderna i va estar molt “xula”. Després d’açò es va acabar l’entrega de premis, més o menys a les 18:00, i va estar molt bé i molt ben organitzada.

Tots ens van felicitar, va ser una vesprada molt emocionant.

Els alumnes guardonats són: Mar Arazola, Jorge Cano, Ariadna Fullana i Laura Martínez. Enhorabona a tots!

2740total visits,1visits today