Claudia Villalonga i Andrea Gómez, de 2n BAT C, han guanyat la segona edició del concurs “De major vull ser com….“, en la modalitat de millor vídeo innovador. Aquests guardons, convocats per “Las Naves” i “Fisabio”, estan dirigits a joves estudiants amb l’objectiu de visibilitzar l’aportació de la dona a la ciència, la tecnologia, la investigació, la innovació i la seua contribució al benestar de la ciutadania.

Claudia i Andrea van estar acompanyades per la directora del centre, Empar Navarro; la seua professora de Biologia, Margarita Ortigosa, qui els animà a que es presentaren als premis; familiars i altres companys de l’IES Vicent Andrés Estellés. Alguns d’aquests companys ja obtingueren guardons en l’edició de l’any passat.

Us convidem a gaudir de nou del vídeo guanyador així com dels altres seleccionats. Si feu clic a la segona foto podreu veure també algunes imatges de l’acte.

Enhorabona a les guanyadores i a tots els participants !

128total visits,2visits today