Dijous 24 de gener els alumnes de Biologia de 2n de Batxillerat, acompanyats de la seua professora Margarita Ortigosa, van tindre l’oportunitat d’assistir a un matí de pràctiques dins del programa “Fes Ciència” de la Universitat de Valencia. Guiades pel professorat de la Facultat de Ciències Biològiques, van tenirelloc als laboratoris d’aquesta facultat. Enguany els alumnes han fet una pràctica de zoologia, “Què menja una oliva i per què: el CSI aplicat a la Biologia” i un altra de microbiologia “Experiments senzills per a descobrir la ubiqüitat dels microorganismes”.

Com en anys anteriors l’experiència va ser molt profitosa. Podeu comporvar que ho passen d’allò més bé fent clic en la segona imatge.

Felicitem a la Facultat de Ciències Biològiques per aquest programa de pràctiques tan interessant.

103total visits,1visits today