L’alumnat de 2n de batxillerat de la modalitat de ciències va anar el passat 9 de gener a la Facultat de Química de la Universitat de València amb la finalitat de realitzar pràctiques en el laboratori. Per a començar, els participants van rebre una breu xarrada sobre els estudis de Grau en Química i les seues eixides professionals. Se’ls va explicar també que 2019 ha estat declarat any internacional de la taula periòdica i es van relatar algunes dades curioses sobre ella.

Ja en el laboratori, es van repassar les normes de seguretat i es feren dues pràctiques: una electrodeposició de coure sobre un clip i una anàlisi qualitativa de metalls pesants contaminants en mostres d’aigua.

Aquesta propostar ajuda a fomentar la tasca científica entre el nostre alumnat encoratjant-lo i motivant-lo en aquest meravellós camp.

L’activitat resultà enriquidora per als nostres xics i xiques que van gaudir d’un matí ple de descobriements i aprenentatge.

49total visits,1visits today