El dia 13 de desembre es donà començament al Treball de Fi de Cicle de 3r d’ESO, que enguany se centra en la figura de Leonardo Da Vinci, ja que en 2019 es compleix el 500 aniversari de la seua mort. Per tenir una formació i informació inicial, comptàrem amb l’escriptora   investigadora Dolores García. És una figura reconeguda pels seus estudis i descobriments en especial sobre la Mona Lisa. Al respecte, té editats un assaig i una biografia novel·lada(*) del mestre. Ambdues obres es poden trobar a la biblioteca del Louvre on són considerades obres de referència.

Avalada pel professorat d’Art de la Universitat de València, vingué al nostre IES a fer-nos una xarrada sobre l’obra donant una gran importància a la part humana i lluitadora de Da Vinci. Ara, el nostre alumnat haurà de triar una línea d’investigació (pintura, escultura, anatomia, aus, màquines, matemàtiques i filosofia, etc) entre la gran quantitat de facetes que conreà tan gran artista. Tindrà dos mesos per presentar un treball que defensarà davant l’equip docent del nivell, i amb el qual podrà aconseguir pujar fins a un punt les notes de la segona avaluació.

(*) La novel·la és “El secreto de Mona Lisa”, i forma part del PALE (Programa d’Animació a la Lectura i l’Escriptura) del curs. La tertúlia tindrà lloc al voltant de febrer i, com sempre, està oberta a l’alumnat actual i d’anys anteriors, així com els seus familiars.

Vine i participa!

11total visits,1visits today